| آخرین اخبار: |
|
طریقه ایجاد فول اسکرین در گالری 3بعدی xml
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
طریقه ایجاد فول اسکرین در گالری 3بعدی xml
چند وقت قبل ادمین عزیز یک گالری 3 بعدی تو سایت گذاشتند به این آدرس:
http://forum.seko.ir/showthread.php?tid=...143#pid143 که محبت کردن سورس FLA اون رو هم قرار دادن...منتها میخواستم بدونم که اول آیا امکان فول اسکرین با کلیک شدن روی عکس ها وجود داره؟و اینکه با کلیک به حالت اول برگرده... و دوم اینکه چطور میشه همچین گالری رو به حرکت موس حساس کرد که با بیشتر رفتن موس به سمت چپ حرکت سریع تر و با نزدیک تر شدن به وسط صفحه حرکت کند و در نهایت متوقف شه؟ ادمین جان اگر صلاح میدونید در مورد سؤال دومم یک تاپیک جداگانه بزنم... |
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: طریقه ایجاد فول اسکرین در گالری 3بعدی xml
با سلام،
منظور شما از فول اسکرین اینه که عکس ها به اندازه واقعی بیاد؟ اما مورد دوم که این گالری رو نمیشه اینکار کرد، یعنی کار پیچیده ای است! اما چیزی که میخواید در اینترنت به وفور موجوده. |
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳-۱۷-۱۳۸۹ ۱۰:۳۵ عصر)admin نوشته شده توسط: با سلام، منظورم آره تبدیل شدنش به سایز واقعی هستش... یه سؤال دیگه هم برام پیش اومده ...ادمین جان اگه بخوایم لودینگ سوار کنیم روی این گالری...روی کل گالری سوار میشه...یا میشه روی هر عکس لودینگ وجود داشته باشه...در هر حالت میشه توضیح بدین که چطور میشه این کار رو کرد؟(من خیلی مشکل دارم تو ساختن لودینگ)...! ممنونم اجرت با الله یا علی مدد |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
چیزی که شما می خواید بله وجود داره یعنی برای هر عکسی که میاد یه لودینگ داره ...
اما ساخت یه گالری از صفر کار مشکل و نیاز به دانش و تجربه بالایی داره. من گالری های خیلی پیشرفته و جالبی دارم که اگر عجله نداشته باشید به زودی برای استفاده عموم در سایت اصلی (seko.ir) یا شاید همین سایت قرار میدم با سورس! |
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳-۱۸-۱۳۸۹ ۰۸:۴۸ عصر)admin نوشته شده توسط: چیزی که شما می خواید بله وجود داره یعنی برای هر عکسی که میاد یه لودینگ داره ... نه اصلاً عجله ای نیست....دستتم درد نکنه...ولی منتظریما!!! |
|||
|
قدیمی ترین | جدید ترین »
|